Design IDkliniek  |  Sitemap  |  Links

Koolen 100% vers
gegarandeerd

> Het Bedrijf

Kwaliteit is de basis

Leo Koolen begon in 1981 als champignonteler. In het begin had hij twee medewerkers in dienst. De afzet van het geoogste product werd gerealiseerd via de veilingklok. Al vanaf de eerste oogst stond kwaliteit op nummer één. Hierdoor wist Leo Koolen de beste prijs te krijgen voor zijn product.

Vaak kochten inkopers van supermarkten en groothandelaren in aardappelen, groente en fruit de producten. Op deze veilingen legde Leo Koolen de eerste contacten met onze huidige afnemers. Het duurde niet lang voordat er zonder tussenkomst van de veilingklok direct geleverd werd aan supermarkten en groothandelaren.


Forse groei

De laatste jaren hebben wij een forse groei meegemaakt, mede dankzij de sterke groei van onze afnemers. Momenteel werken wij met een team van 75 gemotiveerde mensen om dagelijks onze afnemers te voorzien van onze vers verpakte paddestoelen.


Ruim assortiment paddestoelproducten

De behoefte van de eindgebruikers is de laatste jaren veranderd: zo is er steeds meer vraag naar voorbewerkte en specifieke maatproducten. Hier spelen wij op in met ons ruime assortiment paddestoelproducten. Deze behoefte zal zich de komende jaren steeds sneller en verder ontwikkelen. Wij zien hierin volop mogelijkheden voor ons prachtige product.